COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Промоција на книгата „Ekonomiksi i zhvillimit (Економијата на развојот)“, од авторите Мајкл П. Тодаро, Стивен С. Смит, Луљета Минџози, Арбен Малај и Абдулменаф Беџети.

Книгата има меѓународна репутација и претставува извор на цитати и референци од областа на економијата. Надополнета од локални автори „Економијата на развојот“ стана неопходен дел од литературата на истражувачите од регионов и пошироко.

Датум: 27. септември 2018 год.(четврток)
Време: 12:00 часот
Место: амфитеатарот 4 (LH4), Универзитет на Југоисточна Европа, кампус во Тетово

Google+