COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Promovim libri: “Ekonomiksi i zhvillimit”, me autorë Michael P. Todaro, Stephen C. Smith, Luljeta Minxhozi, Arben Malaj, Abdylmenaf Bexheti.

Libri ka reputacion ndërkombëtarë dhe është burim citimesh e referencash në fushën e ekonomiksit. I plotësuar me autorë vendorë “Ekonomiksi i zhvillimit” është bërë pjesë e literaturës së domosdoshme të studiuesve të rajonit dhe më gjerë.

Data: 27 shtator 2018 (e enjte)
Koha: 12:00
Vendi: LH4, Universitetin e Evropës Juglindore, kampusi në Tetovë
Google+