COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Меѓународната научна конференција: „Корупција во високото образование“.

Конференцијата се организира од Правниот факултет на Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) и Институтот за стратешки истражувања и едукација во соработка со Американската Амбасада во Скопје.

Датум: 11. септември 2018 год. (понеделник)
Време: 10:00 часот
Место: амфитеатар на УЈИЕ, Скопје.
Google+