COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konferencën ndërkombëtare shkencore: “Korrupsioni në arsimin e lartë”

Konferenca organizohet nga Fakulteti Juridik i Universitetit të Evropës Juglindore (UEJL) dhe Institutit për Hulumtime Strategjike dhe Edukim në bashkëpunim me Ambasadën Amerikane në Shkup.

Data: 11 shtator 2018 (E hënë)
Koha: 10:00
Vendi: Amfiteatri i UEJL, Shkup.
Google+