COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Меѓународен турнир во шах

На 9-ти септември, во Универзитетот на Југоисточна Европа во кампусот во Тетово, ќе се одржи меѓународен турнир во шах со конкурентен карактер. Ќе учествуваат професионални шахисти од Албанија, Косово, Бугарија и Србија.

Датум: 09.09.2018 год.
Време: 10:00
Место: Зграда на ректоратот

Google+