COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Turneu ndërkombëtar i shahut

Me datë 9 shtator në Universitetin e Evropës Juglindore në kampusin në Tetovë, do të organizohet turne ndërkombëtar në shah me karakter garues. Pjesëmarrës do të jenë shahistë profesionist nga Shqipëria, Kosova, Bullgaria dhe Serbia.

Data: 09.09.2018
Koha: 10:00
Vendi: Ndërtesa e Rektoratit

Google+