COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Летна школа „Претприемништво и интеркултурни студии“

Трилатерален семинар помеѓу Универзитетот на Југоисточна Европа, Универзитетот за применети науки, Јужна Вествалија, Германија и Педагошкиот Универзитет Вајнгартен, Германија.

Летната школа „Претприемништво и интеркултурни студии“ се одржува во Кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа, Тетово, од 25-ти август до 1-ви септември 2018 година.

Google+