COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Shkollë verore "Ndërmarrësia dhe studime ndërkulturore"

Seminar trepalësh në mes Universitetit të Evropës Juglidnore, Universitetit të Shkencave të Aplikuara "South Westphalia" i Gjermanisë dhe Universitetit Pedagogjik "Weingarten", i Gjermanisë.

Shkolla verore "Ndërmarrësia dhe studime ndërkulturore" mbahet në Univeristetin e Evorpës Juglindore në Kampusin në Tetovë, nga 25 gushti deri më 1 shtator 2018.

Google+