COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

“Бизнис образование во 21 век " - (ЦРБ - Ректорат)

Факултетот за бизнис и економија на Универзитетот на Југоисточна Европа, на 25 мај 2018 год. ја организира втората меѓународна научна конференција на тема “Бизнис образование во 21 век ". Конференцијата ќе се одржи на кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово (ЦРБ - Ректорат), со почеток во 11:00 часот.

Google+