COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Mеѓународна конференција со тема „Управување со јавниот сектор: предизвици и перспективи“

Факултетот за современи општествени науки во соработка со Институтот "Макс ван дер Штул" во рамките на Универзитетот на Југоисточна Европа ќе одржат меѓународна конференција на тема „Управување со јавниот сектор: предизвици и перспективи“ од 4- 5 мај 2018год. Конференцијата ќе се одржи на кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово (ЦРБ - Ректорат), со почеток во 10:00 часот.

Google+