COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konferencë ndërkombëtare me temë “Qeverisja në Sektorin Publik: Sfidat dhe Perspektivat"

Fakulteti i Shkencave Shoqërore Bashkëkohore në bashkëpunim me Institutin “Maks van der Shtul” në kuadër të Universitetit të Evropës Juglindore, me 4-5 maj, do të mbaj konferencën ndërkombëtare me temë “Qeverisja në Sektorin Publik: Sfidat dhe Perspektivat" . Konferenca do të zhvillohet në kampusin e Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë (QZHB- Rektorat), me fillim në orën 10:00.

Google+