COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Алумни состанок - Факултетот за јавна админстрација политички науки

Почитувани дипломирани студенти на Факултетот за јавна админстрација политички науки при Универзитет на Југо Источна Европа,

Во рамките на традицијоналните состаноци со вас, наши Алумни, имаме задоволство да ве поканиме на состанок- коктел. Средбата ке се одржи на 29 март 2018 четврток на бифето на универзитетот со почеток во 17 часот.

Присутни ке бидат претставници на вашиот Факултет и Универзитет.

Ве очекуваме!

https://careercentre.seeu.edu.mk/events/paps-alumi-meeting/

Google+