COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Takim i Alumnit të fakultetit të Administrimit Publik dhe Shkencave Politike

Të dashur të diplomuar të fakultetit të Administrimit Publik dhe Shkencave Politike të Universitetit të Evropës Juglindore,

Në kuadër të takimeve tradicionale, me ju ALUMNI tonë, kemi kënaqësinë t'ju ftojmë në takim-koktej. Takimi do të mbahet më 29 mars 2018 (e enjte), në Bifenë e universitetit, me fillim në orën 17:00. Të pranishëm do të jenë përfaqësuesit e fakultetit tuaj dhe universitetit

Ju mirëpresim!

https://careercentre.seeu.edu.mk/events/paps-alumi-meeting/

Google+