COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Отворен ден

Во сабота (31 март 2018 год.) - Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) - кампусот во Тетово

Средношколци, родители, професори и други заинтересирани во сабота (31 март 2018 год.) во рамките на манифестацијата „Отворен ден“ имат можност да се запознаат со студиските програми кои ги нуди Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) за академската 2018/2019 година, и придружната инфраструктура која Универзитетот ја поседува со цел да понуди стандардизирани меѓународни студии.

Google+