COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Dita e Hapur

E shtunë (31 mars 2018), Universiteti i Evropës Juglindore (UEJL) - Kampusi në Tetovë

Maturantët, prindërit, profesorët nga shkollat e mesme dhe të gjithë të interesuarit të tjerë, të shtunën (31 mars 2018), në kudër të manifestimit “Dita e Hapur” kanë mundësinë që të njihen me programet studimore që i ofron Universiteti i Evropës Juglindore (UEJL) për vitin e ri akademik 2018/2019 dhe me tërë infrastrukturën përcjellëse që e posedon universiteti për studime të standardizuara ndërkombëtare.

Google+