COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Промоција на книгата „Градење држава (надворешната политика на Косово)“

Општина Тетово, на 22 февруари 2018 година (четврток), со почеток во 17:00 часот во амфитеатарот 4 (LH4), ќе одржи промоција на книгата „Градење држава (надворешната политика на Косово)“, од авторот заменик-премиерот на Република Косово, Енвер Хоџај.

На промоцијата ќе присуствуваат познати личности од политиката, културата и дипломатијата.

Google+