COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Promovimi i librit “Ngritja e një shteti (Politika e jashtme e Kosovës)”

Komuna e Tetovës, më 22 shkurt 2018 (e enjte), me fillim në orën 17:00, në amfiteatrin 4 (LH4), do të mbaj promovimin e librit “Ngritja e një shteti (Politika e jashtme e Kosovës)”, autor i së cilit është zëvendëskryeministri i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj.

Në promovim, do të marrin pjesë personalitete të jetës politike, kulturore dhe diplomatë të njohur.

Google+