COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Втората Научна Конференција на Студентите на Правниот Факултет

Почитувани студенти,

Имаме чест и задоволство да ве поканиме да учествувате во Втората Научна Конференција на Студентите на Правниот Факултет која ќе се
одржи на 12 Мај 2018.

Информациите поврзани со доставувањето на апстрактите, трудовите и важните датуми ги имате на атач.

Google+