COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konferenca e Dytë Shkencore e Studentëve të Fakultetit të Drejtësisë

Të nderuar studentë,

Kemi nderin dhe kënaqësinë të ju ftojmë që të merrni pjesë me punimet e juaja në Konferencën e Dytë Shkencore të Studentëve të Fakultetit të Drejtësisë e cila do të mbahet më 12 Maj 2018.

Informatat lidhur me dorëzimin e abstrakteve, punimeve dhe datat e rëndësishme i gjeni të bashkëlidhura në dokumentet përkatëse.

Google+