COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Форум на тема „Европската Унија, бегалците и границите: Како сето тоа влијае на Република Македонија?„ со главен говор од страна на Гералд Кнаус, директор на Европската Иницијатива за Стабилност.

Форум на тема „Европската Унија, бегалците и границите: Како сето тоа влијае на Република Македонија?„ со главен говор од страна на Гералд Кнаус, директор на Европската Иницијатива за Стабилност.

Форумот е организиран од страна на Институтот “Макс ван дер Штул“ на Универзитетот на Југоисточна Европа.

Датум: 07 ноември 2017 (вторник)

Време: 17.30

Локација: Амфитеатар, УЈИЕ кампус, Скопје.

Google+