COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Forum në temën “Bashkimi Evropian, refugjatët dhe kufinjtë: Sa ndikojnë në Republikën e Maqedonisë?” me fjalim kryesor nga Gerald Knaus, drejtor i Iniciativës Evropiane për Stabilitet.

Forum në temën “Bashkimi Evropian, refugjatët dhe kufinjtë: Sa ndikojnë në Republikën e Maqedonisë?” me fjalim kryesor nga Gerald Knaus, drejtor i Iniciativës Evropiane për Stabilitet.

Forumi është organizuar nga Instituti Maks van der Shtul i Universitetit të Evropës Juglindore.

Data: 07 nëntor 2017 (e martë)

Koha: ora 17.30

Lokacioni: Amfiteatri, Kampusi i UEJL-së, Shkup

Google+