COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Меѓународна научна конференција - Мултикултурализам и јазичен контакт

31 август - 01 септ. 2017 година

Организиран од Научниот институт "Макс ван дер Штул"

Универзитет на Југоисточна Европа, Тетово, Македонија

И

Истражувачкиот центар за ареална лингвистика при Македонската академија на науките и уметностите

Download Conference Program

Google+