COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konferenca ndërkombëtare shkencore - Multikulturalizmi dhe gjuha e kontaktit

31 Gusht - 01 Shtator 2017

Organizuar nga Instituti Shkencor "Max van der Stoel"

Universiteti i Evropës Juglindore, Tetovë, Maqedoni

dhe

Qendra kërkimore për gjuhësi areale në Akademinë Maqedonase të Arteve dhe Shkencave

Download Conference Program

Google+