COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Форум со Проф. Д-р. Кристина Крамер (Универзитетот на Торонто, Канада), на тема: „Подвижниот јазичен простор„

Форумот е организиран од страна на Институтот “Макс ван дер Штул“ на Универзитетот на Југоисточна Европаво соработка со Центарот на Македонската Академија на Науките и Уметностите за истражување на ареална лингвистика

Датум: 24 март 2017 (петок)

Време: 12.00

Локација: Амфитеатар, УЈИЕ кампус, Скопје.

Google+