COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Forum me Prof. dr. Christina Kramer (Universiteti i Torontos, Kanada) në temën “Hapësira e lëvizshme gjuhësore“

Forumi ështëorganizuar nga Instituti Maks van der Shtul iUniversitetit të Evropës Juglindore në bashkëpunim me Qendrën e Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë për hulumtim të gjuhësisë areale

Data: 24 mars 2017 (e premte)

Koha: ora 12.00

Lokacioni: Amfiteatri, Kampusi i UEJL-së, Shkup

Google+