Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Форум со Џејмс Петифер на тема: „Велика Британија и Југо Источна Европа после Брексит„.

Форум со Џејмс Петифер на тема: „Велика Британија и Југо Источна Европа после Брексит„.

Форумот е организиран од страна на Институтот “Макс ван дер Штул“ на Универзитетот на Југоисточна Европа.

Датум: 15 март 2017 (среда)

Време: 11.00

Локација: Салата за конференции, Бизнис Центар, зграда на Ректоратот на УЈИЕ, Тетово.

Google+