COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Forum me Xhejms Petifer në temën “Britania e Madhe dhe Evropa Juglindore pas Breksitit“.

Forum me Xhejms Petifer në temën “Britania e Madhe dhe Evropa Juglindore pas Breksitit“.

Forumi është organizuar Instituti Maks van der Shtul i Universitetit të Evropës Juglindore.

Data: 15 mars 2017 (e mërkurë)

Koha: ora 11.00

Lokacioni: Salla e konferencave, Qendra e Biznesit, ndërtesa r Rektoratit,UEJL, Tetovë.

Google+