COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Конференција "Насилниот екстремизам во Западен Балкан: Надворешните влијанија и локалните лидери"

Конференцијата е организирана од страна на Институтот на УЈИЕ "Макс ван дер Штул", во соработка со Универзитетот Колумбија во САД и во соработка со неколку други регионални организации.

Институтот на УЈИЕ "Макс ван дер Штул" и Универзитетот Колумбија од САД, ве покануваат да учествувате на конференцијата "Насилниот екстремизам во Западен Балкан: Надворешните влијанија и локалните лидери", со учесници од САД, Македонија, Албанија и Косово, кој ќе се одржи на 22 февруари 13:00-18:00 часот на кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа во Скопје.

Google+