COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konferenca "Ekstremizmi i dhunshëm në Ballkanin Perëndimor: Ndikimet e jashtme dhe udhëheqësit lokal"

Konferenca është e organizuar nga Instituti i UEJL-së Maks van der Shtul në bashkëpunim me Universitetin Columbia të SHBA dhe në bashkëpunim me disa organizata tjera rajonale.

Instituti i UEJL-së Maks van der Shtul dhe Universitetit Columbia nga SHBA-të, ju ftojnë të merrni pjesë në konferencën "Ekstremizmi i dhunshëm në Ballkanin Perëndimor: Ndikimet e jashtme dhe udhëheqësit lokal", me pjesëmarrës nga SHBA-të, Maqedonia, Shqipëria dhe Kosova, që do të mbahet me 22 shkurt nga ora 13.00-18.00 në kampusin e Universitetit të Evropës Juglindore në Shkup.

Google+