COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ЦЕРЕМОНИЈА ЗА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ПЕТНАЕСЕТГОДИШНИНАТА ОД ОСНОВАЊЕТО НА УНИВЕРЗИТЕТОТ НА ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА

18 ноември 2016 година (петок), во 12:30 часот, во амфитеатарот „Алајдин Абази“ (LH-2)

Церемонија за одбележување на петнаесетгодишнината од основањето на Универзитетот на Југоисточна Европа и доделувањето на титулата почесен доктор (Honoris Causa) на проф. д-рЈан де Груф ќе се одржи на 18 ноември 2016 година (петок), со почеток во 12:30 часот во амфитеатарот „Алајдин Абази“ (LH-2).

Google+