COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

CEREMONIA E SHËNIMIT TË 15-TË VJETORIT TË THEMELIMIT TË UNIVERSITETIT TË EVROPËS JUGLINDORE

18 nëntor 2016 (e premte), në ora 12:30, amfiteatri “Alajdin Abazi” (LH-2)

Ceremonina e shënimit të 15-të vjetorit të themelimit të Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë dhe të ndarja e titullit Honoris Causa, Prof. Dr. Jan de Groof, do të mbahet më 18 nëntor 2016 (e premte), me fillim në orën 12:30, në amfiteatrin “Alajdin Abazi” (LH-2).

Google+