COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Предавање: „Македонија и ЕУ во пресрет на изборите“, од амбасадорот на Холандија во Македонија, Н.Е. Вотер Пламп

Вторник, 8-ми ноември, 10-11, ЦРБ, зграда на Ректоратот, УЈИЕ-Тетово

Предавање на тема: „Македонија и ЕУ во пресрет на изборите“, од амбасадорот на Холандија во Македонија, Н.Е. Вотер Пламп ќе се одржи во вторник,. 8-ми ноември, од 10 часот, во Центарот за развој на бизнисот, зграда на Ректоратот, УЈИЕ-Тетово.

Google+