COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ligjëratë: "Maqedonia dhe BE-ja në prag të zgjedhjeve", nga ambasadori i Holandës në Maqedoni, Sh.T. Wouter Plomp

Të Martën, 8 nëntor 2016, 10:00 - 11:00, QZhB, ndërtesa e Rektoratit, UEJL-Tetovë

Ligjëratë në temë: "Maqedonia dhe BE-ja në prag të zgjedhjeve", nga ambasadori i Holandës në Maqedoni, Sh.T. Wouter Plomp, do të mbahet të martën më 8 nëntor, në orën 10 në sallën e Qendrës për Zhvillimin e Biznesit, ndërtesa e Rektoratiti, UEJL-Tetovë.
Google+