COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Предавање: „Изборите во САД: политиката, луѓето и процесот на изборите", од заменик шефот на мисијата на САД во Скопје, Mикаела Швајзер-Блум

28-ми октомври, 12 часот, ЛХ4, УЈИЕ-Тетово

Заменик шефот на мисијата на САД во Скопје Mикаела Швајзер-Блум, во петокот (28.10.2016), во 12:00 часот, во амфитеатарот ЛХ4, во Универзитетот на јУгоисточна Европа во Тетово, ќе одржи предавање на тема: „Изборите во САД: политиката, луѓето и процесот на изборите".

Google+