COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ligjëratë: "Zgjedhjet në SHBA, politika, njerëzit dhe procesi i zgjedhjeve", nga zëvendës ambasadorja e SHBA-ve në Shkup, Micaela Schweitzer-Bluhm

28 tetor, në ora 12:00, LH4, UEJL-Tetovë

Zëvendës ambasadorja e SHBA-ve në Shkup, Micaela Schweitzer-Bluhm, të premten (28.10.2016), në ora 12:00, ne amfiteatrin LH4, në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë, do të mbajë ligjeratë në temë: "Zgjedhjet në SHBA, politika, njerëzit dhe procesi i zgjedhjeve".

Google+