COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Конференција: „Бегалската криза и нејзините хуманитарни и политички импликации во Балканот“

Годишна конференција на Институтот Макс ван дер Штул на УЈИЕ- “Бегалската криза и нејзините хуманитарни и политички импликации во Балканот”. Организирано од страна на Институтот “Макс ван дер Штул“ на Универзитетот на Југоисточна Европа, во соработка со Полската Амбасада во Скопје

Датум: 17 мај 2016
Време: 10.00-16.00
Локација: Конференциска сала БДЦ, Зграда на Ректоратот, УЈИЕ, Тетово.

Google+