COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konferencë:“Kriza e refugjatëve dhe implikimet e saja humanitare dhe politike në Ballkan“

Konferencë vjetore e Institutit të UEJL-së „Maks van der Shtul”- “Kriza e refugjatëve dhe implikimet e saja humanitare e politike në Ballkan“ Organizuar nga: Instituti “Maks van der Shtul” i Universitetit të Evropës Jug Lindore, në bashkëpunim me Ambasadën e Polonisë në Shkup

Data: 17 maj 2016
Koha: ora 10.00- 16.00.
Lokacioni: Salla e konferencave BDC, Ndërtesa e Rektoratit, UEJL, Tetovë.

Google+