COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Посета на Министерот за животна средина и просторно планирање

Датум: 11.05.2016 Време: 10:00 Место: Универзитет на Југоисточна Европа, Тетово

Посета на Министерот за животна средина и просторно планирање

Google+