COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Vizitë e Ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor

Data: 11.05.2016 Koha: 10:00 Vendi: Universiteti i Evropës Juglindore, Tetovë

Vizitë e Ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor

Google+