COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Предавање: „Политиката и владеењето на животот и делата на Мигел де Сервантес”

Организиранo од: Делегацијата на Европската Унија,Амбасадата на Шпанија, Универзитетот на Југоисточна Европа – Тетово и ЕУи при Универзитетот на Југоисточна Европа –Тетово.

Одбележување на 400 - годишнината од смрта на МИГЕЛ ДЕ СЕРВАНТЕС со Др. КАРЛОС ФЛОРЕС - Почесен конзул, професор во Универзитетот во Валенсија и Доктор хонорис кауза на Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“.

Вторник, 19 април 2016 год, 12:00 ч., Универзитет на Југоисточна Европа – Тетово, амфитеатар ЛХ4.

Google+