COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ligjëratë: “Politika dhe qeverisja në jetën dhe veprat e MIGEL DE SERVANTES”

Organizuar nga Delegacioni i Bashkimit Evropian, Ambasada e Spanjës, Universiteti i Evropës Juglindore-Tetovë dhe EUi i Universitetit të Evropës Juglindore - Tetovë.

Shënimi i 400- vjetorit të vdekjes së MIGEL DE SERVANTES, me Dr. KARLOS FLORES - Konzull nderi, Profesor në Universitetin e Valensias dhe Doctor Honoris Causa në Universitetin “Shën Kirili Dhe Metodi”.

E martë, 19 prill 2016, në ora 12:00, Universiteti i Evropës Juglindore - Tetovë, amfiteatri LH4.

Google+