COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Промоција на книгата „Плурализам на верата и религиозните заедници во Албанија" од Џовани Цимбало

Монографија за односите на Албанската држава со религијата, напишана од страна на проф.Џовани Цимбало, Универзитетот во Болоња, Италија. Правна формула, која е клуч за објаснување на верската хармонија во Албанија.

Датум: Среда, 13.04.2016
Време: 12:00 часот
Место: амфитеатар 1, Кампусот на УЈИЕ во Скопје

Google+