COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Promovim i librit "Pluralizmi i besimit dhe komunitetet fetare në Shqipëri" nga Giovanni Cimbalo

Një monografi mbi raportet e shtetit shqiptar me fenë, shkruar nga prof. Giovanni Cimbalo, Universiteti i Bolonjës, Itali. Një formulë juridike, çelësi për të shpjeguar harmoninë fetare në Shqipëri

Data: E mërkurë, 13.04.2016
Koha: 12:00
Vendi: amfiteatri 1, Kampusi i UEJL në Shkup
Google+