COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Работилница за настанвиците од средните училишта „Современи методи на предавање и употреба на социјалните медиуми во наставата по англиски јазик“

Работилницата ќе се одржи на УЈИЕ кампусот во Скопје, во сабота, на 2 април, 2016, од 9.15 до 13 часот.

Програма:

9.15-9.30: Поздравно обраќање и вовед, проф. д-р Бенџамин Китинг, декан

9.30-11.00: Современи методи на предавање, проф. д-р Брикена Џафери

11.00-11.30: Пауза за кафе

11.30-13:00: Употреба на социјални медиуми во наставата по англиски, Естела Итон

Google+