COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Punëtori për profesorët e shkollave të mesme: "Metodologjia bashkëkohore e mësimdhënies dhe shfrytëzimi i medias sociale në mësimdhënien e gjuhës angleze"

Punëtoria do të mbahet në kampusin e UEJL në Shkup, të shtunën (2 prill) me fillin në ora 09:00 - 13:00.

Programi:

9.15-9.30: Fjalimi hapes i Dekanit, Prof. Dr. Benjamin Keatinge,

9.30-11.00: Metodologjia Bashkohore e Mesimdhenies , Prof Dr Brikena Xhaferi

11.00-11.30: Pushimi dhe pije freskuese

11.30-13.00: Perdorimi i mediave sociale ne mesimdhenien e e gjuhës së huaj, Estela Eaton

Google+