COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Средба со АЛУМНИ (Факултет за биснис и економија)

Факултетот за бизнис и економија на Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) организира средба со дипломираните студенти на овој Факултет. Ова е добра можност за дипломираните од овој факултет се сретнат со нивните колеги, професори и со раководството на Универзитетот и да се потсетат на поминатите заеднички моменти како и да разменат идеи.

14-ти март 2016 година 17:00 (амфитеатар 4) во УЈИЕ -Тетово
16-ти март 2016 година во Скопје 17.00 часот во УЈИЕ- Скопје

Google+