COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Takim me ALUMNI (Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomisë)

Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomisë i Universitetit të Evropës Juglindore (UEJL) organizon takim me të diplomuarit e këtij fakulteti. Kjo është një mundësi e mirë për t’u takuar me kolegët, profesorët dhe menaxhmentin e UEJL-së për të reflektuar mbi momentet e kaluara së bashku dhe për të shkëmbyer ide.

14 Mars 2016 (e hënë), në orën 17:00 (LH4) në UEJL-Tetovë,
16 Mars 2016 (e mërkurë), në orën 17:00 në UEJL- Shkup.

Google+