COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Предавање од Лиз Принц

Во понеделник (21.03.2016 год.) во Универзитетот на Југоисточна Европа во кампусот во Скопје, Лиз Принц американска писателка на графички романи ќе одржи предавање за студентите од Катедрата за англиски јазик и литература.

Датум: 21 март
Време: 12:00 - 13:00
Место: амф1- УЈИЕ, Скопје

Google+