COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ligjeratë nga Liz Prince

Të hënën (21.03.2016) në Universitetin e Evropës Juglindore, kampusi në Shkup, Liz Prince shkrimtare amerikane e novelave grafike do të mbajë ligjëratë para studentëve të Katedrës së gjuhës dhe letërsisë angleze.

Data: 21 mars
Koha: 12:00 - 13:00
Vendi: LH1- UEJL, Shkup

Google+