COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Предавање за Американски студии од д-р Мајкл Арон Рокланд

Во четврток (17.03.2016) во Универзитетот на Југоисточна Европа-Тетово, д-р Мајкл Арон Рокланд специјалист за програмата Фулбрајт ќе одржи предавање за студентите од Катедрата за англиски јазик и литература,.

Датум: 17-ти март
Време: 10:00 - 11:30
Место: ЦРБ, зграда на Ректоратот - УЈИЕ, Тетово

Google+